SAHABAT IKLAN HANGAT:
.

.

Thursday, March 11, 2010

1MalaysiaSMS Syarikat Lauching pada 5hb APRIL 2010 sila ambil peluang menjadi PIONEER...

Nama: hafidz
Email: hafizmorni@ymail.com
Website: http://jomsms.42y.biz
Tajuk: 1MalaysiaSMS Syarikat Lauching pada 5hb APRIL 2010 sila ambil peluang menjadi PIONEER...
Iklan: Salam sejahtera,

Adakah anda sedang mencari peluang perniagaan tetapi tidak tahu apa jenis perniagaan yang sesuai? Atau anda inginkan perniagaan yang memberikan pendapatan berterusan? Atau anda mempunyai senarai pelanggan yang ramai tetapi sukar untuk menghubungi mereka dengan lebih kerap? Anda ingin meningkatkan jualan tetapi terpaksa mengurangkan kos pemasaran? Atau anda hanya perlukan satu perniagaan yang murah dan mudah? Jangan risau kerana segala permasalahan di atas dapat diselesaikan dengan eBiz Partner 1MalaysiaSMS.com.

APA KELEBIHAN BIZ INI?
Program Affiliate 1MalaysiaSMS.com adalah program pemasaran bagi produk SMS berasaskan Internet menggunakan Sistem SMS Pukal atau "Bulk SMS System". Diperkenalkan pada bulan Januari 2010 dan dianjurkan oleh Global SMS Internet Enterprise, pengasas program ini En. SamVoon merupakan antara peneraju utama industri sms di Malaysia telah menceburi bidang perkhidmatan sms ini melebihi 10 tahun dibawah syarikat Global Surf Sdn Bhd.

Program ini mempunyai misi untuk meluaskan penggunaan sms sebagai medium komunikasi yang murah dan efektif kepada individu dan syarikat. Bermotokan "Reconnecting People Anytime Anywhere Everywhere" beliau berhasrat untuk menjadi penyedia utama perkhidmatan sms dirantau ini. Keseluruhan Program Affiliate ini akan ditawarkan kepada umum pada 5 April 2010. Di peringkat ini, tawaran sebagai Pioneer untuk Pakej Gold dan Diamond dibuka untuk memasarkan produk berasaskan jemputan.

Program Affiliate ini meliputi pemasaran Sistem SMSPukal yang diberi percuma beserta 5 kredit sms kepada ahli yang berdaftar melalui sms dengan kos sms yang sangat minima. Ahli akan menerima login id dan password untuk akses akaun dan sistem di www.1malaysiasms.com. Disamping itu, ahli boleh memilih untuk menaiktaraf keahlian sebagai Biz Partner untuk memasarkan produk ini kepada individu dan syarikat di Malaysia dengan bayaran insentif yang sangat menarik dengan pendapatan topup sms berterusan sepanjang hayat.

Penyertaan hanya 50 sen sahaja - Ya memang benar. Untuk menyertai perniagaan 1MalaysiaSMS.com, anda hanya perlu mendaftar sebagai eBiz Partner Bebas menggunakan sms dan hanya di caj 50 sen sahaja. Anda akan menerima password untuk akses web portal akaun anda. Anda akan menerima maklumat prestasi perniagaan setiap minggu melalui sistem sms. Anda akan dicaj 50 sen setiap penerimaan sms info tersebut (Sms info boleh dihentikan sekiranya anda tidak mahu menerima maklumat tersebut)


Sistem Bayaran Insentif 3 dalam 1 yang unik dan tiada seumpamanya- 1MalaysiaSMS.com membantu eBiz Partner untuk menjana pendapatan melalui sistem Autodownline sebagai "Engine Starter" untuk pendapatan diperingkat awal. Bagaimanapun pendapatan sebenar dan terbesar adalah melalui Sistem Unilevel rangkaian anda dengan pendapatan insentif sehingga 10 level. Pendapatan tambahan juga melalui komisyen penjualan sms top up bagi sistem sms pukal sama ada dari BizPartner direct anda ataupun pengguna sistem 1MalaysiaSMS.com sepanjang mereka menggunakan sistem sms tersebut. Anda hanya menawarkan peluang kepada prospek dan mereka akan tentukan pilihan sendiri kerana 1MalaysiaSMS.com dilengkapi dengan Sistem Auto Persuasion yang akan memberi peringatan kepada prospek mengenai jumlah pendapatan dan kerugian sekiranya belum menjadi eBiz Partner Penuh.


Platform SMS yang banyak kegunaannya - Penghantaran mesej menggunakan sms adalah lebih pantas berbanding flyers dan kaedah promosi lain kerana pengguna akan membaca sms sejurus menerimanya. Platform yang digunakan adalah Sistem SMS Pukal atau lebih dikenali dengan "Bulk SMS System". Sistem ini diberi PERCUMA kepada sesiapa yang mendaftar. Kini anda tidak perlu lagi membeli Sistem SMS Pukal. Sistem ini berbeza dengan sistem yang ada dipasaran kerana fungsi mobilitinya. Anda mempunyai pilihan akses menggunakan internet dan telefon bimbit.Pasaran juga adalah terbuka kepada individu mahupun perniagaan. Bagi pengguna perniagaan, ini merupakan penjimatan besar kerana mereka tidak perlu membeli Sistem SMS Pukal pada harga yang tinggi. Hanya membayar kos pembelian kredit sms.


Perniagaan eBiz menggunakan telefon bimbit sahaja - Anda tidak terikat berada disesuatu tempat kerana perniagaan anda menggunakan telefon bimbit. Sama ada sedang bercuti, sedang makan tengah hari, sedang berbual dengan rakan-rakan, anda boleh menjalankan perniagaan dimana-mana sahaja. Walaupun anda sedang bekerja, perniagaan ini sangat mudah dengan menggunakan arahan sms sahaja. Anda dapat jimat masa dan bos anda tidak tahu anda sedang melakukan urusan perniagaan. Bagaimanapun, 1MalaysiaSMS.com memberikan akses ke web portal untuk menyemak akaun dan rangkaian anda.


Pelbagai bayaran insentif- Program ini memberikan sehingga 7 jenis insentif sebagai bayaran kepada usaha anda.

Insentif Direct Referral 30% (RM5-RM300)

Insentif Bonus 1 level - 10 level (RM1-RM10)

Insentif Global 1 level - 10 level (RM1-RM10)

MWallet Debit Purchase Rebate (RM5-RM50)

SMS TopUp Rebate (RM5)

SMS TopUp Reward(RM10)

SMS Premium Profit Sharing


Pengurusan Perniagaan 1 Level yang sangat mudah- Walaupun anda mendapat insentif dari 10 level di rangkaian anda, Namun tanggungjawab anda yang utama adalah pada eBiz Partner di Level 1 sahaja. Setiap eBiz Partner perlu bertanggungjawab dan menguruskan Level 1 masing-masing. Kini anda tidak perlu menguruskan keseluruhan ahli di rangkaian anda secara terus.


Potensi pasaran yang sangat luas - Sasaran pasaran adalah individu dan syarikat sama ada di dalam dan di luar negara. Individu dan Syarikat boleh menggunakan sistem sms untuk membantu promosi dan pemasaran kepada pelanggan mereka.

Program ini bakal menembusi pasaran di Indonesia pada bulan Jun 2010 dan seterusnya ke China dan seluruh dunia pada bulan September dan November 2010. Potensi pendapatan yang lebih luas. Sekiranya anda bersedia untuk bersama kami,bertindak segera.

sila lawati blog ini hafizmorni.blogspot.com
Ip Pengirim: 203.82.80.123

No comments:

Post a Comment
WEBSITE IKLAN PERCUMA

.
BANNER SAHABAT