SAHABAT IKLAN HANGAT:
.

.

Friday, February 18, 2011

PROGRAM RESPONSE2U

Nama: zahara abd malek
Email: zahara.ara32@yahoo.com
Website: http://bit.ly/dQrJDt
Tajuk: PROGRAM RESPONSE2U
Iklan: PELUANG MENAMBAHKAN PENDAPATAN SEHINGGA:

RM15,000 SEBULAN (SEPARUH MASA)

ATAU
RM30,000 SEBULAN (SEPENUH MASA)

ANDA HANYA PERLU MEMBERIKAN RESPON KEPADA PELANGGAN KAMI DAN ANDA AKAN DIBAYAR KOMISYEN TERUS KE AKAUN ANDA SETIAP HARI!

SILA KLIK SINI UNTUK MENYERTAI PROGRAM RESPONSE2U

"PROGRAM RESPONSE2U BUKANNYA SKIM CEPAT KAYA, SKIM PIRAMID, PELABURAN atau MULTI LEVEL MARKETING (MLM)."


Menjelang tahun 2009 ini, Syarikat Digital Valley Sdn. Bhd. memperkenalkan program RESPONSE2U. Program RESPONSE2U merupakan satu program pekerjaan yang sangat menarik dan menakjubkan hanya dari rumah. Ianya amat mudah dilakukan oleh sesiapa sahaja. Tujuan program RESPONSE2U adalah untuk mencari seberapa banyak individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan dari rumah sebagai Agen Memberikan Response kepada pelanggan kami.

Kami merupakan penyedia servis perkhidmatan pengiklanan secara digital yang berkesan untuk menarik minat pelanggan dan telah beroperasi sejak sekian lama dalam industri ini. Oleh kerana mendapat sambutan yang amat menggalakkan, kami membuka peluang ini kepada orang ramai untuk menyertai Program RESPONSE2U.

MATLAMAT PROGRAM RESPONSE2U

Matlamat program RESPONSE2U adalah agar anda sentiasa merasa selesa dan senang bekerja sendiri di rumah kediaman anda. Bekerja di rumah kini telah menjadi satu trend yang terkenal. Secara kasarnya kami menguruskan 10,000,000 pelanggan kami di seluruh Malaysia. Kami tidak cukup pekerja yang ramai dan tidak mempunyai ruang bangunan yang cukup untuk menampung pekerja yang ramai.

Dengan adanya orang-orang seperti anda, kami dapat menjimatkan system pengurusan, sistem perakaunan, tidak perlu membayar caruman KWSP pekerja dan tidak perlu menyediakan insuran bangunan yang besar dan jumlah pekerja yang ramai. Bekerja di rumah telah menjadi kerjaya kedua yang cemerlang disamping meraih pendapatan yang lebih kukuh dari apa yang anda perolehi sekarang.

SIAPA YANG BOLEH MENYERTAI PROGRAM RESPONSE2U?

Sesiapa sahaja boleh menyertai program Response2u, dengan syarat:

1) Warganegara Malaysia

2) Berumur 15 tahun ke atas

3) Mempunyai pengetahuan asas komputer, iaitu Microsoft Word

4) Mempunyai E-mail yang sah


Sekiranya anda layak dengan syarat-syarat di atas, maka anda boleh menyertai RESPONSE2U dan bayaran akan dibayar terus ke akaun bank anda.

BERAPAKAH PENDAPATAN ANDA SELEPAS MENYERTAI RESPONSE2U?

Anda akan dibayar RM50.00 untuk setiap pelanggan yang anda respon. Secara minimum anda akan memberikan respon kepada 5 pelanggan RESPONSE2U sehari. Jadi, anda akan dibayar RM250.00 terus ke akaun bank anda pada hari yang sama.

Katakan anda memberikan respon kepada 10 pelanggan setiap hari, anda akan mendapat RM15,000 sebulan.

Anda akan dibayar lumayan, dengan syarat anda memberikan respon kepada pelanggan kami seperti arahan yang akan diberikan kepada anda setelah menyertai RESPONSE2U.

RESPON 1 PELANGGAN => ANDA AKAN DIBAYAR RM50.00 (USD17.00)

Minimum pelanggan sehari => 5 Pelanggan => Dibayar RM250 Sehari

Maksimum pelanggan sehari => 20 Pelanggan => Dibayar RM1,000 Sehari

BAGAIMANA ANDA AKAN DIBAYAR?

Anda akan dibayar terus ke akaun bank anda.

PENTING: Bagi warganegara Malaysia, anda akan menerima pembayaran dalam bentuk Ringgit Malaysia (RM) ke akaun bank anda (sebarang bank di Malaysia).

*Pembayaran akan dibuat setiap hari terus ke akaun bank anda*

BAGAIMANA MEMBERIKAN RESPON KEPADA PELANGGAN KAMI?

Selepas menyertai program RESPONSE2U, anda akan menerima manual program RESPONSE2U ke email anda. Anda hanya perlu mengikut manual tersebut dan setelah anda melakukan seperti yang diarahkan dalam manual tersebut, anda akan dibayar terus ke akaun bank anda.
Ip Pengirim: 120.140.170.237

No comments:

Post a Comment
WEBSITE IKLAN PERCUMA

.
BANNER SAHABAT