SAHABAT IKLAN HANGAT:
.

.

Friday, November 19, 2010

BUKU KAMASUTRA

Nama: zahara abd malek
Email: zahara.ara32@yahoo.com
Website: http://www.kamasutrabergambar.com/index.php?ref=ara608
Tajuk: BUKU KAMASUTRA
Iklan: 70% Dari Para Suami Gagal Memuaskan Isteri Mereka
Ditulis oleh admin pada 3:17 pm

Di bawah ini adalah fakta-fakta hasil dari online survey yang diperolehi dari 586 isteri dan wanita dan ditemui beberapa kebenaran yang mengejutkan!

Sila baca fakta-fakta yang merisaukan ini :

* 70% isteri mengatakan mereka TIDAK PERNAH mencapai puncak orgasme/klimaks semasa melakukan hubungan seksual dengan suami mereka.
* 65% isteri mengakui sering BERPURA-PURA MENCAPAI ORGASME untuk memuaskan hati suami mereka.
* Hanya 15% isteri yang mencapai orgasme lebih sekali dalam seminggu.
* 78% daripada isteri mengaku yang mereka lebih suka dibelai-belai sahaja dari melakukan seks memandang mereka tidak mencapai kepuasan dari hubungan seksual dengan suami.

Fakta ini dikira serius dan kebanyakan lelaki yang tidak mengendahkan masalah mereka ini & kurang mencari penyelesaiannya kerana malu atau ego lelaki mereka yang menebal walaupun semua permasalahan bermula daripada para suami.

Maka itu setiap kali isteri diajak berjimak, ada saja alasan mereka untuk mengelak. Persepsi mereka, seks adalah untuk keseronokan suami semata. Tak tercabarkah ego anda?

Sebenarnya masalah ini boleh diatasi dengan tips-tips dan panduan yang saya tulis dalam ebook Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu yang terdapat di laman web ini.

Ketahui teknik-teknik untuk memuaskan isteri anda (suami juga akan puas)
Tags: isteri puas, keluhan isteri, kepuasan isteri, orgamsme isteri, pancutkan isteri, puaskan isteri, sex isteri, sex melayu ,
Ip Pengirim: 120.140.12.190

No comments:

Post a Comment
WEBSITE IKLAN PERCUMA

.
BANNER SAHABAT